Владу Києва, мабуть, дуже зацікавить той факт, що люди києва змушені добиратися громадським транспортом, тримаючи парасольки відкритими. Тобто, від дощу вже в автобусі не сховаєшся.

Від стану маршруток у киян з очей вода тече так само, як і зі стель міського транспорту.

А куди ж дивляться владні органи?

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У соцмережах виплило скандальне фото відомого українського блогера Юрія Романенка, навколо якого звелася справжня дискусія. Та й сам блогер відгукується песимістично: "42-й автобус в Києві — це хороша ілюстрація мрій «київських урбаністів» і реальності. Вони там в мріях зібралися виганяти автомобілі з Києва і пересаджувати всіх на велосипеди, громадський транспорт. А в реальності в громадському транспорті треба їхати з парасолькою, тому що там течуть дах і вікна. Фото зроблено сьогодні вранці".

Люди також масово висловлюють своє обурення та невдоволення у коментарах.

"Ідеальне фото!!!!))))))))", "ой, подумаєш. куплять за бюджетні гроші парасольки, прикрутить до сидушкам. Дєлов купа", "І новий автобус, і коштує дорого", "нехай скажуть спасибі, що їдуть, а могли б і педалі крутити...", "Ридаю))))", "Зате не жарко))", "Дах тече))", "Вибрали Кличка з відбитою головою?? Він хороший мер??? І це в столиці України, країни в центрі європи у 21-му столітті!!! Ганьба, супер-ганьба!!! Банду — рошеновскую геть... Віталій Кличко — ганьба!!! Злодії і бандити, ось хто правил останні 5 років!".

Нагадаємо, що очевидці в мережі активно поширюють інформацію про величезні тріщини на склі славнозвісного "мосту Кличка".

Раніше портал "Знай.ua" писав, що 30 липня на брифінгу, керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що Кличка призначили незаконно.

Також портал "Знай.ua" інформував, що цього місяця кияни почали бити на сполох – ці зупинки почали будувати. За параметрами споруди абсолютно не відповідають вимогам інклюзивності