У Києві молодий хлопець скоїв спробу суїциду.

Про це повідомляє Інформатор.

В ніч на вівторок, 30 липня, в Солом'янському районі Києва хлопець близько опівночі зважився стрибнути з вікна гуртожитку на вулиці Виборзькій, 70а. Варто відзначити, що це вже другий випадок за цією адресою за п'ять днів.

На щастя, потерпілий вижив, його план розгадали за кілька хвилин до фатального випадку. Мешканці гуртожитку викликали на місце події бригаду швидкої допомоги та наряд поліції. Прямо перед приїздом спецслужб хлопець стрибнув униз. Хлопець стрибав з другого поверху.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Молодий чоловік отримав травми, у тому числі серйозно пошкодив голову, але під час госпіталізації перебував у свідомості.

Нагадуємо, що у Києві з вікна багатоповерхівки випав молодий чоловік з перерізаними венами на руці.


Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що двоє аферистів під виглядом поліцейських, які нібито перевіряють документи, проникли в орендовану туристами квартиру в Приморському районі.