У Києві мати знайшла бездиханне тіло сина.

Про це повідомляє "Інформатор".

У суботу 27 липня в Києві знайшли повішеним 34-річного чоловіка. Це сталося за адресою вулиця Баклажановая, 86 близько 11:00, в приміщенні недобудованого будинку.

Тіло чоловіка знайшла його мати. У поліції повідомляють, що найімовірніше це було самогубство. На місце трагедії прибули медики, проте їм залишалося лише констатувати смерть чоловіка.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зараз правоохоронці з'ясовують подробиці події.

Нагадаємо, що у Шосткинському районі Сумської області сталася трагедія — 12-річний хлопчик наклав на себе руки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" у Деснянському районі Києва на проспекті Володимира Маяковського, 20 чоловіка знайшли мертвим у його власній квартирі. Тіло загиблого знаходилось в петлі в одній з кімнат.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Подільському районі Києва в парку Моряків жінка натрапила на жахливу знахідку. На дереві висів чоловік, який не подавав ознак життя.