У п’ятницю в самому центрі Києва невідомі влаштували забіг в одних лише краватках, повідомляє портал “Страна.ua”.

За повідомленням очевидців, шестеро хлопців, на яких були вдягнені лише краватки, з’явились просто нізвідки та бігли у напрямку Майдана Незалежності. Спитати їх про те, хто вони, звідки та куди біжуть, не вдалось. Через 10 хвилин після забігу нудистів стало відомо, що їх розшукують правоохоронці.

Возвращение голых бегунов: по Крещатику пробежала толпа обнаженных парней в галстуках

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 26 juli 2019

Раніше подібні акції в Києві вже відбувались — нудисти неодноразово пробігали переходом біля станції метро “Площа Льва Толстого”. Того разу вони робили це на спір.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно мешканці Києва оригінально провчили автовласника, який запаркувався у недозволенному місці.

Як повідомляв "Знай.uа" столичні парковки залишаються в руках криміналітетів: Київрада не проголосувала за продаж на ProZorro. Компанії існуючих орендарів майданчиків є фігурантами справ у Генпрокуратурі. Тим часом, поки міська влада здає міські парковки в оренду за копійки, повз бюджету проходять сотні мільйонів, яких ніхто не помічає.

Також Знай.uа" писав, що кияни оригінально розправилися з героєм паркування. Нові правила гри: в силу вступають зміни до закону про парковках.