Мешканці столичних Березняків стали свідками чергового "героя парковки". Люди вирішили взяту справу в свої руки і оригінально покарати горе-водія.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, столичні жителі одразу прийшли до ідеї викинути на автомобіль марки Chevrolet гори сміття.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Комусь дуже не сподобалася парковка цього Chevrolet на Березняківській, 12", - наголошується в підписі до фото.

Нагадаємо, у Полтаві винайшли цікавий спосіб надоумити автохамів: "дякуй долі, що це місце не твоє". Спосіб, який чиновники вирішили провчити горе-паркувальників - просто повісили на місця, передбачені для людей з інвалідністю неоднозначні знаки з підписами на них.

Як повідомляв "Знай.uа" столичні парковки залишаються в руках криміналітетів: Київрада не проголосувала за продаж на ProZorro. Компанії існуючих орендарів майданчиків є фігурантами справ у Генпрокуратурі. Тим часом, поки міська влада здає міські парковки в оренду за копійки, повз бюджету проходять сотні мільйонів, яких ніхто не помічає.

Також Знай.uа" писав, що кияни оригінально розправилися з героєм паркування. Нові правила гри: в силу вступають зміни до закону про парковках.