У Києві орудує небезпечний шахрай. Зловмисник вже встиг обдурити довірливого жителя столиці на близько 1,9 мільйона гривень.

Повідомляєтьс, що аферист в підробленому обмінному пункті заволодів коштами чоловіка у розмірі 58 тисяч євро та 10 тисяч доларів США. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Києва.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поліція вдалося розшукати фото шахрая. Наголошується, що фейковий обмінник аферист спорудив у Шевченківському районі на вулиці Древлянській, а такий величезний грошовий "улов" він отримав в минулому місяці.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Будьте обережні, на даний час зловмисника розшукують.

Нагадуємо, що працівники Кам’янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків. Як з’ясувалося, раніше судимий 39-річний мешканець району проникав у приміщення і викрадав цінні речі, які потом збував на одному з львівських ринків.

Раніше Знай.uа повідомляв, що дружина Тимчука розкрила правду про загибель нардепа

Також Знай.uа писав, що у Львові тіло чоловіка знайшли в ліфті. В ліфтовій шахті новобудови на вулиці Величковського у Львові знайшли тіло чоловіка.