26 липня, у Солом'янському районі Києва агресивний чоловік увірвався в один із закладів та спричинив бійку з погрозами.

Про це повідомляє Інформатор.

Інцидент трапився на вулиці Вадима Гетьмана, 40а. До місця прибула поліція і працівники охоронної фірми, які приборкали хулігана.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Події почали розгортатися близько 01:00. Чоловік зайшов в кафетерій з символічною назвою "40 градусів" і почав агресивно кидатися на всіх навколо.

Він став ініціатором бійки, в результаті якої опонента агресора забрали медики зі струсом мозку. Проте на цьому чоловік не заспокоївся. Він вийняв холодну зброю (ніж) і почав різко розмахувати ним по всьому закладу.

Повідомляється, що правоохоронці вилучили ніж та викликали на місце слідчо-оперативну групу. Громадський спокій залишилися охороняти поліцейські, вони стежили за порядком, щоб подібні випадки не повторилися, так як інші добряче захмелілі чоловіки зарядилися подіями, що відбулися і також вели себе агресивно. В інциденті постраждав один чоловік. Підозрюваного доставлять у відділення для подальших розглядів.

Нагадуємо, что жахлива трагедія сталася вчора, 9 липня, в селі Ображіївка Шосткинського району Сумської області.

Раніше Знай.uа повідомляв, що дружина Тимчука розкрила правду про загибель нардепа

Також Знай.uа писав, що у Львові тіло чоловіка знайшли в ліфті. В ліфтовій шахті новобудови на вулиці Величковського у Львові знайшли тіло чоловіка.