Кияни скаржаться на ліфт в багатоповерховому будинку.

Відповідні відео з'явилося в спільноті "Київ Оперативний" соціальної мережі Facebook.

У Києві в багатоповерховому будинку за адресою Стуса, 9 дитяча коляска з дитиною застрягла на виході з ліфта. Двері ліфта затиснули коляску і не давали їй просунуться ні на сантиметр. На щастя ліфт не поїхав, і таким чином вдалося уникнути трагічних наслідків.

На відео видно, що батько дитини намагається розсунути двері, але безуспішно. Ця ситуація не тільки налякала батьків малюка, а ще й трохи поламала дитині коляску.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Кожен день ремонтують, знущаються над людьми", - сказав автор відео.

Така от історія із застряглим дитячом візочком на Стуса, 9. На щастя, ліфт не поїхав, бо могло статися, як тут: https://kyivoperativ.info/other/na-vulici-larisi-rudenko-6-nyanya-iz-nemovlyam-zajshla-do-liftu-i-pidijmalasya-na-drugij-poverx-koli-v/

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 24 juli 2019

Нагадуємо, что жахлива трагедія сталася вчора, 9 липня, в селі Ображіївка Шосткинського району Сумської області. В сараї знайшли повішеною дитини. Побачивши цю жахливу картину, родич негайно викликав «швидку».

Раніше Знай.uа повідомляв, що дружина Тимчука розкрила правду про загибель нардепа

Також Знай.uа писав, що у Львові тіло чоловіка знайшли в ліфті. В ліфтовій шахті новобудови на вулиці Величковського у Львові знайшли тіло чоловіка. На момент виявлення він був мертвий.