Навіщо Києву комунальні підприємства, адже в бюджет вони майже нічого не платять, натомість володіють ласими приміщеннями.

Про це заявила Тетяна Петренко, голова Київського міського комітету порятунку бізнесу, повідомляє kievvlast.

Тетяна Петренко розповіла, що всі комунальні підприємства звільнені від сплати частини прибутку до бюджету міста вже 3 роки. Натомість приватний бізнес використовуючи ці приміщенні міг би платити в бюджет міста мільйони.


"Уявіть лише собі! Всі ярмарки в Києві організовують, проводять виключно комунальні підприємства! Лише вони збирають "вершки" офіційно і не тільки з учасників таких ярмарків – підприємців! Але, від зароблених коштів за використання території міста, за наші з вами незручності, особливо по вихідним. Ми з вами, як кияни, не маємо нічого! Місту вони ні за що не платять!," розповіла Петренко.


Тетяна Петренко вважає, що такі комунальні підприємства варто ліквідувати, а об'єкти здати в оренду і отримувати гроші прямо в бюджет.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Нагадаємо, що Микола Томенко зареєстрував на сайті Президента України електронну петицію про скасування бюджетного фінансування політичних партій в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр соцполітики України Андрій Рева в ефірі одного з українських телеканалів дозволив собі порівняти президента Володимира Зеленського з Адольфом Гітлером.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Богдан направив до Кабміну подання про звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА.