У Києві тимчасово перекриють одну з вулиць міста.

Про це повідомляє київська міська державна адміністрація.

У суботу, 27 липня, на весь день повністю перекриють рух транспорту по проспекту Перемоги в районі Шулявського шляхопроводу. Відзначається, що проїзд по цьому відрізку дороги перекриють з 00:10 до 23:50.

Причини перекриття проспекту Перемоги - перевезення і монтаж металоконструкцій для нового Шулявського шляхопроводу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Столичних водіїв просять заздалегідь враховувати ці обставини, щоб уникнути неприємностей. Заздалегідь знайдіть найбільш прийнятні для вас об'їзні шляхи, щоб вчасно дістатися в потрібне вам місце.

Нагадаємо, що серйозно ускладнений рух на Хрещатику, Володимирському узвозі, Набережному шосе сталося два ДТП), Набережно-Хрещатицькій та Новокостянтинівської. Також від машин перевантажений Гаванський міст.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у центрі Одеси рух транспорту буде паралізовано.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Дніпрі на мосту застряг вантажівка, яка перевозила комбайн. З-за цього рух на мосту було заблоковано, і утворилася величезна пробка.