Мер української столиці Віталій Кличко викликаний на допит в Державне бюро розслідувань.

Про це повідомляє інформаційне видання "Країна".

Київський міський голова Віталій Кличко отримав повістку по одній із справ по земельних махінаціях, які були порушені за заявою адвоката Марини Паринової, партнера юриста Андрія Портнова. Допит мера Києва призначено на п'ятницю, 26 липня.


Також повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро (НАБУ) відкрило кримінальне провадження по скляному "мосту Кличка".

Працівники КП "Інженерний центр" (виконавчий орган КМДА) підозрюють у розтраті або перевищенні службових повноважень. Це підприємство не проводило архітектурний конкурс, незважаючи на те, що ця процедура прописана в законодавстві.

Справу відкрили за заявою юристів проекту "Тисни". Працівникам підприємства загрожує від 7 до 12 років в'язниці з позбавленням права займати певні посади.

Нагадаємо, Зеленський прокоментував новий склад Уряду: що дістанеться лідеру "Голоси" Вакарчуку.

Як повідомляв портал Знай.uа , що дострокові парламентські вибори на межі зриву: всі зіпсовані бюлетені, подробиці

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, як проголосувала Україна на парламентських виборах 2019.