Вибори тільки почалися, а перші правопорушення вже тут як тут.

Станом на 9:00 ранку 21 липня, спостерігачі Громадянської мережі "Опора" зафіксували недостатню кількість виборчих скриньок, агітацію у день голосування та розміщення кабінок біля вікна.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, у Білій Церкві (90-й виборчий округ) біля дільниці № 321149 спостерігач помітив агітацію на користь кандидата-мажоритарника Дмитра Киришуна. Голова комісії зазначила, що самостійно відповідні дії вони робити відмовляється.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На дільниці № 320248 (97 ВО) у селі Калита помічена зламана скринька. Як повідомили у комісії, минулого разу складали акт, однак нової скриньки так і не отримали. У Броварах на виборчій дільниці № 321243 спостерігачі зафіксували порушення процедури ранкового засідання - комісія не вела протокол.

Крім того, члени ДВК, не оголошуючи кількість, хотіли одразу почати роздавати на столи бюлетені та опломбовувати скриньки не по черзі, а всі одразу. Протокол почали вести після зауваження спостерігача.

Також у день голосування спостерігачка "Опори" отримала смс-повідомлення агітаційного змісту на користь одного з кандидатів "Нідзельський Володимир – зробимо їх!".

Нагадаємо, що "Вогнетривкий сейф" на виборчій дільниці повеселив українців: "Ми в д*пі, дуже глибоко"

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти розкрили цікаві деталі про те, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського

Також Знай.ua писав про те, хто має найбільше шансів виграти на мажоритарних округах