У Києві вже процвітають черги на виборих дільницях. Люди прийшли сюди аби проголосувати за свого кандидата у нардепи.

Про це повідомив журналіст "112".

Журналіст з місця події розповів, що з 8 ранку проголосувати прийшло одразу 20 людей. Також повідомляється, що всі дільниці поки що відкрилися вчасно і без порушень - в 8:00.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Якби ділянки заробили пізніше зазначеного часу, це розцінили б як порушення. Відзначається, що в Києві все облаштовано 1 тис. 103 виборчих ділянки.

"Тут зібралося близько 20 осіб, їх рівно в 8:00 запустили в виборчу дільницю, він відкрився в зазначений час без порушень. Таких виборчих дільниць тільки по Києву 1103. Проголосувати можна буде до 20:00, для цього потрібен паспорт. Після перевірки документів виборець отримає два бюлетені, один по багатомандатному округу, голосування за партії, інший по мажоритарному округу, голосування за конкретного кандидата у вашому окрузі", - розповів кореспондент з місця події.

Нагадаємо, у "Слуги народу" допускають варіант коаліції з партією Святослава Вакарчука "Голос" і ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти розкрили цікаві деталі про те, з ким доведеться об'єднуватися "Слузі народу" Зеленського

Також Знай.ua писав про те, хто має найбільше шансів виграти на мажоритарних округах