У суботу, 20 липня, в центрі Києва сталася ДТП. На Володимирському узвозі Lexus виїхав на зустрічну смугу, вдарив Ssang Yong і лоб у лоб влетів у "ГАЗель".

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Аварія сталася близько 09:00.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

За словами водія Газелі, він спускався по Володимирському узвозу в бік Поштової площі і побачив, як Lexus вилетів на зустрічну смугу, врізався у Ssang Yong, а потім у його вантажівку. Після зіткнення машина ще буксувала на місці.

Підійшовши до Lexus він помітив, що за кермом сидить чоловік, який б'ється в конвульсіях. Його дістали і викликали швидку, але чоловік помер ще до приїзду медиків. За попередньою інформацією, чоловік помер через інфаркт. Стало відомо, що чоловікові було близько 50 років.

На Владимирском спуске водитель Lexus умер за рулем и влетел в Газель

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 19 juli 2019

Водій "Газелі" також додав, що в салоні Lexus був предмет, схожий на пістолет, а від водія був запах алкоголю.

Місце ДТП огородили патрульні. Деталі події встановлюються.

Нагадаємо, що у Кривому Розі на перетині вулиці Олександра Васякина та проспекту Юрія Гагаріна зіткнулися легковики Hyundai і Skoda.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в ніч з 17 на 18 липня в Києві сталася ДТП між Mercedes і машиною таксі Volkswagen.

Також портал "Знай.uа" писав, що на автодорозі Миколаїв – Благовєщенськ біля села Лукашівка сталася страшна трагедія. В результаті лобового зіткнення легковика та автобуса загинули три людини.