Американський актор і вокаліст альтернативної рок-групи Thirty Seconds to Mars Джаред Літо влаштував невеликий безкоштовний концерт під час прогулянки по Києву.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що Джаред Літо, який раніше вже не один раз бував у Києві, на цей раз приїхав з виступом на UPark Festival.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Вчора ввечері, 18 липня, популярний рок-музикант прогулявся центром столиці і побував на новому пішохідно-велосипедному мосту. Там він позичив гітару у вуличного музиканта і заспівав перед здивованим натовпом, який прийшов у захват від такого імпровізованого виступу Літо.

Geplaatst door Paulus Treze op Donderdag 18 juli 2019

Geplaatst door Paulus Treze op Donderdag 18 juli 2019

Очевидці і шанувальники вокаліста активно діляться міні-відео, які вони записали, в своїх соціальних мережах.

Нагадаємо, що 20 червня відбувся в Києві сольний концерт Макса Коржа. Близько 26 тисяч осіб побували на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, де виступав білоруський співак.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві відбувся перший сольний концерт української групи On I Ona. Артисти презентували свій дебютний альбом "Сторіз" в розарії ботанічного саду імені Гришка.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на Арт-заводі "Платформа" група "Бумбокс" виступила на великій родинній вечірці.