У четвер, 18 липня, в Києві в Русанівському каналі, недалеко від будинку за адресою проспект Злуки, 30, перехожі помітили тіло.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Потім очевидці одразу викликали екстрені служби, які швидко прибули на місце. Але, на жаль, чоловік вже був мертвий.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відомо, що дзвінок на лінію "102" надійшов близько 16:00.

За словами правоохоронців, люди побачили нерухоме тіло у воді на відстані чотирьох метрів від берега. Коли рятувальники дістали тіло, то медики змогли тільки констатувати смерть. На вигляд чоловікові було близько 45 років. У воді він був більше трьох днів.

За попередньою інформацією, загиблий був бездомним. На місці працювали рятувальники, патрульні та слідчо-оперативна група. На даний момент подробиці події з'ясовуються.

Нагадаємо, що з Журавлівського водосховища Харкова дістали тіло чоловіка, якого шукали три дні. Чоловік був одягнений у футболку і шорти, але найдивовижнішою є поза, в якій знайшли потопельника.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві з річки Коник співробітники аварійно-рятувального загону дістали тіло жінки 1947 року народження.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі жінка в озері знайшла тіло брата.