На Київщині розшукується 14-річна Гвоздивоквська Валерія.

Про це повідомляє прес-служба поліції регіону.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, дівчинка пішла з дому в селі Забуяньє Макарівського району 16 липня близько 19:00 і до цих пір не повернулася. На зв'язок з рідними вона теж не виходить. Родичі зниклої просять знайти неповнолітню, цьому сприяє Макарівське відділення поліції.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що на вигляд зниклій 14-15 років. Зріст дівчинки становить 160 см, статура худорлява, обличчя овальне, очі блакитні, волосся світло-русяве середньої довжини.

Дівчинка була одягнена в сіру кофту з малюнком птаха, чорні штани і бірюзові кросівки. З собою у неї був бордовий рюкзак.

Рятувальники також закликають батьків уважніше стежити за своїми дітьми під час канікул.

Нагадаємо, що поліція Києва просить допомогти розпізнати і знайти групу чоловіків, які біля станції метро "Позняки" викрали 9-річного хлопчика. Як з'ясувалося, вони діяли разом з мамою дитини.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", правоохоронці Святошинського району Києва розшукують 11-річного Бондаренка Максима Юрійовича. Максим зник 13 липня. Хлопчик пішов з дому і не повернувся.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одеській області зникла безслідно 18-річна дівчина. Батьки повідомляють, що вона раптово перестала виходити на зв'язок з рідними.