У зв'язку з рейдами з евакуації автомобілів зі смуг громадського транспорту та в інших заборонених місць парковки в Києві, виявилися переповнені штрафмайданчики.

Про це повідомляє КП "Київтранспарксервіс" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, на спецмайданчиках на вул. Хоткевича, 20б і Пуховській, 3 вже немає місць.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що на даний момент облаштовують новий штрафмайданчик у Деснянському районі на 100 автомобілів.

Нагадаємо, що вже зовсім скоро автомобілі львів'ян будуть в безпеці, адже кількість місць для паркування збільшиться. Загалом, у Львові з'явиться 103 нових паркомісця для транспортних засобів. Варто також відзначити, що діє система штрафів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві з 10 липня почалася так звана операція "Паркування". Поліція та інспектори з парковки почали активно розбиратися з машинами, які залишають в недозволеному місці, наприклад, в смузі громадського транспорту.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові будуть обладнані парковки, які спростять життя місцевим автолюбителям. Нова система буде включати в себе мобільний додаток, за допомогою якого можна буде відстежити наявність на парковках вільних місць.