Рідні 20-річного Вадима Онищенка, якого знайшли повішеним у Києві після музичного фестивалю Atlas Weekend, відмовилися вірити у версію поліції про суїцид через нехарактерні пошкодження на його тілі.

Про це повідомляє портал "Obozrevatel"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Брат хлопця Сергій Онищенко стверджував, що він ніколи не зловживав алкоголем і не зникав надовго.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Коли я з ним зідзвонювалася останній раз о 6 годині вечора, він сказав, що заїде, планує заїхати додому", – розповіла дівчина загиблого.

За словами батьків, телефон Вадима в той день спочатку був відключений, а потім хлопець просто не відповідав на дзвінки.

На випадковому відео, яке зняли перехожі, Вадима помітили у компанії невідомих молодих людей, з якими він зайшов у будинок.

Як з'ясувалося, рідних довго не пускали в морг для упізнання тіла.

"Він весь зелений – враження, що десь був на дні. І по всьому тілу садна", – розповів двоюрідний брат загиблого Олександр Оніщук.

За його словами, мати Вадима не могла втриматися на ногах, тому їй запропонували нашатир.

Після того, що побачили родичі, вони відмовилися вірити у версію з самогубством і пообіцяли звернутися до прокуратури, щоб слідчі провели ретельне розслідування.

Нагадаємо, що 11 липня на території ВДНГ у Києві стартував популярний Atlas Weekend. На фестивалі пропав 20-річний хлопець Вадим Михайлович Онищенко.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", організатори київського фестивалю Atlas Weekend заявили, що не мають ніякого відношення до самогубства молодого хлопця Вадима Онищенко.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дарницькому районі Києва на Харківське шосе, 160а стався жахливий інцидент. Жінка повернулася і побачила свого сина мертвим.