У вівторок, 16 липня, у селі Сеньківка Бориспільського району Київської області прогримів вибух в житловому приватному будинку на вулиці Шевченка.

Про це повідомляють у прес-службі ДСНС України у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося, в результаті вибуху одна людина загинула від отриманих травм.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Повідомлення про вибух газу надійшло на лінії екстрених служб о 14:50.

Будинок площею 100 квадратних метрів зруйнувався повністю, також в результаті вибуху виникла пожежа на площі 5 квадратних метрів.

Рятувальники перекрили газ на території, де стався інцидент. На розбиранні завалів працює 3 одиниці техніки та 14 чоловік особового складу ДСНС. Також чергують співробітники поліції, деталі встановлюються.

Нагадаємо, що 13 липня, близько 12:00 години в поліцію надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги, що в селищі Смига Дубенського району вони констатували смерть хлопчика і дівчинки через вибух.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 11 липня на території ВДНГ у Києві під час Atlas Weekend почалася пожежа. Вогонь охопив будівлю павільйону.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпровській області на дитячому майданчику прогримів потужний вибух, в результаті якого поранення отримали шестеро дітей.