У Києві жінка залишила немовля за трансформаторною будкою.

Про це повідомляє Інформатор.

У вівторок 16 липня у Києві у дворі житлового будинку за адресою вулиця Славгородська, 3/5 виявили новонароджену дитину. Вона лежала просто за землі за трансформаторною будкою. На плач малюка прийшли місцеві жителі.

На місце події прибув наряд поліції. Вони розповіли, що жінка, яка живе на першому поверсі будинку, почула дитячий плач. Вона вирішила піти на звук і виявила дитину, яка лежала на землі за трансформаторною будкою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також на місце події викликали медиків, які доставили малюка в пологовий будинок. На даний момент життю дитини нічого не загрожує.

Правоохоронці також з'ясували, що приблизно в цей же час з сусіднього двору будинку госпіталізували жінку в якої була серйозна кровотеча і ознаки недавніх пологів. Але вона заперечувала, що була вагітна.

Патрульні вирушили до жінки додому і її родичі розповіли, що жінка справді була вагітна. Вранці вона вийшла, тому що їй було погано. Зараз поліція з'ясовує чому дитина опинився на підлозі за трансформаторною будкою.

Нагадуємо, що на початку червня харківські правоохоронці знайшли підлітків, які втекли з дому і ховалися біля ставка.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв про те, що під Києвом знайшлася дитина, який пропав на Вінниччині. Вона просто сіла не в “свою” маршрутку.

“Знай.uа” розповідав про те, як харків'яни перевиховували місцевих наркоділків.