14 липня в Солом'янському районі Києва за адресою вулиця Іскровська, 7 горела машина Smart служби доставки піци Tarantino Family.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Водій-постачальник розповів, що їхав по вулиці Іскрівській, щоб довезти замовлення на адресу, який був недалеко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Під час руху до машини підбіг чоловік кавказької зовнішності і кинув запалювальну суміш на капот, після чого Smart загорівся.

Водій почав гасити машину і до нього приєдналися очевидці. До моменту приїзду рятувальників пожежу вдалося повністю загасити.

На Искровской кавказец поджог машину доставки пиццы во время движения

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 14 juli 2019

Вогонь пошкодив капот та моторний відсік машини. На щастя, обійшлося без постраждалих. Чоловік, який скоїв підпал, зник у невідомому напрямку.

Нагадаємо, що у Московському районі Харкова сталася пожежа, яка знищила три автомобіля. Першим спалахнуло авто ВАЗ-2115. Коли рятувальники прибули на місце, вогонь вже перебрався на позашляховик Mitsubishi Outlander, який стояв поруч.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа" у селі Кожанка Фастівського району під Києвом водій Hyundai Elantra припаркував автомобіль біля свого будинку, після чого пролунав вибух.

Також портал "Знай.иа" писав, що у Миколаївській області на трасі повністю згоріла машина.