З 15 липня на двох станціях київського метрополітену не продаватимуть і не прийматимуть жетони.

Про це повідомяють у прес-службі Київського метрополітену.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"З 15 липня жетон не продаватиметься і не прийматиметься у вестибюлі станції "Нивки" (вихід до пожежної частини) та станції "Іподром" (вихід до Іподрому). Тут працюватимуть лише сучасні засоби оплати", — вказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також варто підкреслити, що раніше куплені жетони пасажири зможуть ще використати на інших вестибюлях цих двох станцій та всіх інших.

Нагадаємо, що у Київському метрополітені біля кас утворюються довгі черги через прагнення керівництва перевести всіх пасажирів на безконтактні карти. Пасажирам метро видають лише по 1 жетону в руки, що дуже незручно. Заради цього потрібно відстояти в черзі 10-15 хвилин.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Київській міській державній адміністрації розробили проект оновлених правил проїзду в столичному метро. Киянам запропонують платити за проїзд за допомогою електронного квитка замість жетона.

Також портал "Знай.ua" писав, що Київський метрополітен остаточно відмовиться від жетонів, як тільки в столиці буде запущена у промислову експлуатацію автоматизована система оплати проїзду "АОСП".