В одному з "лотерейних" закладів Києва відвідувач побив жінку-касира та зняв з неї всі прикраси.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався в Голосіївському районі міста. Як з'ясувалося, цей чоловік скоїв вже три розбійні напади. Всі жертви – працівники та відвідувачі "лотереек".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Увага! #Розшук! У Голосіївському районі міста Києва цей чолов‘яга здійснив вже 3 розбійні напади. Всі жертви - працівники або відвідувачі «лотерейок». В останньому випадку, покликав жінку-касира, з одного удару вдарив її так, що вона витратила свідомість. Після цього злочинець забрав грошові кошти закладу та зняв з жінки всі прикраси. Може, хто впізнає його? P.S: Навчені гірким досвідом, одразу попередимо, що ми не підтримуємо бізнес незаконних азартних ігор в Україні.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 14 juli 2019

В цьому випадку грабіжник покликав жінку-касира, наніс їй сильний удар, через який вона втратила свідомість. Після цього злочинець забрав гроші з каси і зняв з жінки всі прикраси.

Нагадаємо, що у Львові на 18-річного хлопця напала група осіб і пограбувала. Зловмисники побили потерпілого і забрали всі кошти, документи та банківську картку. Орієнтовна сума збитків сягає 2000 гривень.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві чоловік побив жінку на очах у перехожих, після цього він пограбував її і втік. Злочинець вдарив потерпілу кулаком в обличчя, після чого зірвав з неї золотий ланцюжок. Після скоєння злочину він втік у бік залізничних колій.

Також портал "Знай.uа" писав, що четверо працівників поліції напали на перехожого. Відомо, що вони були в стані сильного алкогольного сп'яніння.