У Дарницькому районі Києва на Харківському шосе, 160а стався жахливий інцидент. Жінка повернулася та побачила свого сина мертвим.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що 22-річний хлопець повісився у квартирі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Дзвінок на лінію екстрених служб поступив 14 липня близько 21:00.

За попередньою інформацією, жінки не було вдома кілька днів. А після того, як вона повернулася, вона знайшла свого сина повішеним.

Як з'ясувалося, він повісився на одній з міжкімнатних дверей. На жаль, медикам, які приїхали на місце трагедії, залишалося констатувати смерть.

На місці працювали патрульні, медики та слідчо-оперативна група. Причини такого вчинку і подробиці з'ясовуються.

Нагадаємо, що у Шосткинському районі Сумської області сталася трагедія — 12-річний хлопчик наклав на себе руки. Хлопчика випадково знайшов у сараї його родич, який відразу викликав швидку допомогу. Але медики вже не змогли нічого зробити.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Деснянському районі Києва на проспекті Володимира Маяковського, 20 чоловіка знайшли мертвим у його власній квартирі. Тіло загиблого знаходилось в петлі в одній з кімнат.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Подільському районі Києва в парку Моряків жінка натрапила на жахливу знахідку. На дереві висів чоловік, який не подавав ознак життя.