Просто дикий та божевільний інцидент стався у місті Біла Церква, що на Київщині. Чоловік здійснив дзвінок у поліцію і повідомив про нібито разі крадіжвикликав поліцейських нібито на місце пограбування, а після приїзду копів, викрав службове авто.

Про це повідомляє "Антикор".

Коли поліцейські прибули на місце події, один зі словмисників відволікав увагу неадекватною поведінкою, а другий, який вижавав себе за "потерпілого" намагався викрасти автівку.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

"Коли правоохоронці повернулися до машини і сіли в салон – підійшов невідомий чоловік, почав неадекватно і зухвало поводитися, не давав службового авто рушити з місця, тримав водійські двері і фіксував усе на камеру мобільного телефону", – йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що зловмисник чинив опір співробітникам Нацполіції, піся чого чоловіка вирішили затримати.

"Поки увагу патрульних було зосереджено на порушника, інший чоловік, який непомітно підійшов до машини, швидко сів за кермо і поїхав у невідомому напрямку", – розповіли в патрульній поліції.

Службовий автомобіль знайшли через 10 хвилин, він був не пошкоджений, речі і документи не зникли. Викрадача затримали і доставили в поліцейську ділянку. Для з'ясування всіх обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група. Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини справи.

Нагадаємо, у столиці таксист викрав автомобіль клієнта.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Одесі сталася серія аналогічних пограбувань у двох парках.

Також портал Знай.ua писав, що в курортному місті неадекват відкрив стрілянину посеред вулиці.