У Києві у чоловіка викрали машину "Hyundai", яку він припаркував на вулиці Йорданська.

Про це повідомляє портал "Я и Закон".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами постраждалого, він вранці не знайшов свою машину у дворі. По камерах спостереження вдалося відстежити шлях пересування викраденого автомобіля і машини, яка його супроводжувала.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Викрадачем виявився водій таксі. Перед цим він підвозив потерпілого додому. У ході бесіди пасажир розповів таксисту, що у нього є автомобіль "Hyundai" і показав, де він стоїть, коли під'їхали до будинку.

Таксист розповів правоохоронцям, що після виконаного замовлення він випадково знайшов ключі від машини у своєму салоні. Йому спало на думку викрасти машину пасажира. Для цього він зателефонував приятелю і запропонував разом викрасти.

Один сів за кермо викраденої іномарки, а другий — супроводжував його. Викрадену машину вони залишили у свого знайомого в сусідньому селі.

Друзям інкримінують ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує позбавлення волі до восьми років.

Нагадаємо, що у Києві студент знайшов ключі від машини і вирішив покататися на чужому автомобілі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні активно орудують крадії, які викрадають автомобілі.

Також портал "Знай.uа" писав, що у центрі Києва, на Майдані Незалежності, невідомі поранили поліцейського і викрали поліцейський Toyota Prius.