У понеділок, 15 липня в Київському метрополітені жетон не буде продаватися і прийматися в вестибюлях станції "Нивки" (вихід до пожежної частини) і станції "Іподром" (вихід до Іподрому).

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці у Facebook КП "Київський метрополітен".

У зазначених місцях працюватимуть тільки "сучасні засоби оплати". Раніше куплені жетони можна буде використовувати в інших вестибюлях даних станцій і всіх інших.

У метро
У метро

"Нагадуємо: повністю жетон буде поступово виведений з обороту до 30 жовтня 2019 року". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Київський метрополітен пропонує пасажирам вибрати зручну картку для оплати проїзду: картку метро, безконтактну банківську карту або е-квиток.

Київське метро
Київське метро

Нагадаємо, що прес-служба міськради Львова поінформувала про рішення розморозити проект львівського метрополітену. Петицію підтримали 34 депутати.

Львівський метрополітен - можливий до будівництва у Львові вид рейкового позавуличного транспорту. Еволюціонував від ідеї підземного трамвая, який почав будуватися в місті в кінці 1980-х років.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві 12 липня близько 9 ранку обмежили рух на "синій", Оболонсько-Теремковской лінії метрополітену.

Також портал Знай.uа писав, що діти імітують зникнення на 24 години, поки батьки разом з поліцією проводять пошукові операції.