Вночі 12 липня, близько 01:00, у Києві на перетині проспекту Перемоги і вулиці Гарматній сталася серйозна аварія за участю двох іномарок. На великій швидкості зіткнулися Audi і BMW.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що в результаті ДТП одну людину терміново забрала швидка допомога.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За словами співробітника поліції, машини зіткнулися на великій швидкості. Деталі аварії правоохоронці вирішили залишити в таємниці. Відомо, що в ДТП постраждала одна людина. Її терміново госпіталізували медики швидкої допомоги.

Варто відзначити, що обидва автомобіля повністю розбиті. У салоні BMW спрацювали подушки безпеки, і водій не постраждав. Про долю водія Audi на даний момент немає інформації. Ймовірно, його опитували в машині патрульної поліції.

В Киеве на проспекте Победы столкнулись Audi и BMW: есть пострадавший

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 11 juli 2019

На даний момент вся дорога всіяна уламками скла і деталями від машин. Дві смуги руху перекрили на час оформлення ДТП. Деталі аварії встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, що у Шевченківському районі Києва позашляховик Nissan влетів у легковик Volkswagen. В позашляховику було четверо військовослужбовців.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа",у Харкові сталася велика ДТП. На перехресті зіткнулися позашляховик Suzuki Grand Vitara і легковик Daewoo Lanos.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Набережному шосе в Києві, не доїжджаючи до моста Метро, сталася аварія за участю автомобілів Honda Accord і Mitsubishi Lancer служби таксі "Феміда".