На дитячому майданчику у дворі житлового будинку на вулиці Олени Теліги в Києві п'яний чоловік ножем порізав хлопчикові пальці на руках і побив молодого хлопця, який заступився за дитину.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На виклик оперативний черговий негайно направив слідчо-оперативну групу та працівників карного розшуку. Правопорушник був затриманий на місці здійснення злочину", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як з'ясувалося, зловмисником виявився 24-річний киянин, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв. Поліцейські вилучили у нього ніж, який направили на експертизу.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Подробиці події встановлюються.

Нагадаємо, що у середу, 3 липня, в центрі Києва, в "Арена Сіті", сталася бійка з різаниною. В результаті постраждав охоронець кафе Linas.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Майдані Незалежності в центрі Києва, де не так давно збили і викрали патрульну поліцейську машину, відбулося чергове подія.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Неаполі (Італія) український актор італійського походження Артем Ткачук був порізаний ножем.