У Києві намагаються вирішити проблему з порушниками правил паркування. Столична влада поступово намагаються вводити все нові і нові важелі, які дозволили б покінчити з цією проблемою раз і назавжди. Вже інспектори паркування виписують штрафи порушникам, а тепер почнеться евакуація автомобілів, які неправильно припарковані.

Про це повідомляє Інформатор.

10 липня в центрі Києва почали евакуювати автомобілі порушників паркування. Рейд почався на бульварі Шевченка — від Бессарабської площі до Площі Перемоги і на протилежній стороні.


"Друзі! У Києві почали евакуацію авто, припаркованих у заборонених місцях. Зокрема, особливу увагу інспекторів і поліції — до машин, залишених на смугах громадського транспорту", — написав Віталій Кличко в Telegram-каналі.

Кличко також розповів, що подібна акція не одноразова, тепер з порушниками паркування будуть розбиратися таким чином.

Нагадаємо, що раніше у Києві викрили схему, за якою водіїв “розводили” столичні паркувальники.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв про те, що з першого липня змінилися вимоги до українських автомобільних парковок.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще