Поблизу терміналу D в аеропорту Бориспіль під Києвом з'явилася сверхдорогая парковка, про суму оплати за яку клієнти дізнаються вже після користування послугою. Про це розповів у своєму Facebook киянин Антон Гура.

Він вирішив скористатися новою послугою критого паркінгу біля терміналу. Як повідомляє Гура, табло на в'їзді повідомляло, що вартість її в добу становить 70 грн. Киянин разом з компанією зраділи, що парковка настільки красива і зручна, і "ось вона Європа, нарешті доповзла до нас".

По приїзду з Італії молоді люди прийшли за машиною, знову переконавшись в зручності тунелю який веде прямо на парковку.

"Ось я акуратно вставляю свій талончик в автомат і бачу чотиризначну суму до оплати, за яку можна купити квиток на літак і полетіти в Італію вести богемний спосіб життя по другому колу", - здивувався чоловік.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він повідомив, що підійшов до адміністратора паркування, бажаючи розібратися в ситуації.

"На моє питання, чому два дні тому ми в'їжджали за 70 грн, а сьогодні з мене зажадали як за місяць стоянки, мені відповіли: "піди подиви на табло". І я розумію, що це, бл*ть, шах і мат. Фраза, проти якої не попреш, залізобетонний аргумент, хід конем. Піди доведи, що два дні тому на табло були зовсім інші цифри. Спритно!", - підсумував Гура.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", невідомий повідомив про замінування літака в аеропорту Харкова, в результаті чого рейс до Стамбула був скасований.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", обіцяне столичною владою будівництво двох нових станцій київської підземки на житловому масиві Виноградар триває вже майже півроку.

Також портал "Знай.uа" писав, що Україна порушила Європейську конвенцію з прав людини по чотирьом громадянам.