У Києві два кур'єра Glovo влаштували бійку на кулаках.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

Вдень, 9 липня у Києві на Вознесенському узвозі два кур'єра Glovo не поділили дорогу і влаштували бійку на кулаках. Відео бійки виклали в мережу.

"Сталася ДТП, мопеди впали, словесна перепалка і потім почалася бійка! Один кур'єр розбив іншому ніс! Роз'їхалися!", - йдеться в повідомленні "Київ оперативний".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На відео видно, як два хлопця з великими жовтими торбами за плечима махають кулаками біля двох моторолерів, що впали.

Варто відзначити, що конфлікт кур'єрів тривав не довго, після розборок вони роз'їхалися по своїх справах.

З‘явилось відео самої бійки кур‘єрів #Glovo після #ДТП. До речі, кажуть, що один із «бійців» вже фігурував у нашій стрічці новин, коли у переході шоломом вдарив літнього чоловіка.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 9 juli 2019

Нагадаємо, що у ніч на суботу, 29 червня, в Оболонському районі Києва група чоловіків влаштувала бійку в ресторані "Каспій", а одній людині вистрілили в ногу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , у центрі Києва вранці у вівторок, 25 червня, на Хрещатику біля станції метро, де днями один з пасажирів накинувся на людей з ножем, відбулося нове НП.

Портал "Знай.uа" писав, що у четвер 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.