У Києві кавказець влаштував стрілянину в ресторані і поранив барменшу.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 8 липня, на Троєщині в ресторані Capri за адресою вулиця Теодора Драйзера, 4а сталася стрілянина. В заклад прорвався іноземець і відкрив вогонь, в результаті цього він поранив дівчину в плече, яка працювала у цьому ресторані барменом. Зловмиснику вдалося втекти з місця події.

У поліції розповіли, що в ресторан Capri наполегливо намагався пройти кавказець, але охорона закладу не пускала його. Такий жест персоналу розлютив чоловіка і він дістав пістолет і вистрілив в охоронця, але промазав. Після цього він прорвався в заклад і вистрілив в дівчину-бармена куля пройшла на виліт через плече. Зараз дівчину госпіталізували.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Після стрілянини чоловікові вдалося вибігти з ресторану і зникнути у дворах Троєщини.

Нагадаємо, що у ніч на суботу, 29 червня, в Оболонському районі Києва група чоловіків влаштувала бійку в ресторані "Каспій", а одній людині вистрілили в ногу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , у центрі Києва вранці у вівторок, 25 червня, на Хрещатику біля станції метро, де днями один з пасажирів накинувся на людей з ножем, відбулося нове НП.

Портал "Знай.uа" писав, що у четвер 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.