У мережі з'явилося відео конфлікту зі стріляниною в Києві, яка сталася сьогодні, 5 липня, близько 13:00 на Бессарабській площі.

Про це повідомляє прес-служба столичного главку Нацполіції.

"Правоохоронці встановили: в супермаркеті була черга, коли в приміщення зайшов чоловік. Він почав конфліктувати з покупцями, а потім вийшов на вулицю і зробив кілька пострілів вгору зі стартового пістолета і зник". йдеться в повідомленні

За даними Інформатора, в мережевому супермаркеті, розташованому в будівлі Бессарабського ринку, двоє чоловіків у стані алкогольного сп'яніння спілкувалися з дівчиною, і в якийсь момент між ними спалахнула бійка, яку припинила охорона магазину. Однак на цьому все не закінчилося, і вже на вулиці в конфлікт втрутився третій учасник – невідомий перехожий з тростиною. Коли він спробував напасти на одного з чоловіків, то відбіг від нього, і, діставши пістолет, здійснив попереджувальний постріл у повітря. Після цього конфлікт був вичерпаний, а стрілець з місця пригоди зник.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У поліції зазначили, що в результаті інциденту ніхто не постраждав.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Києва вранці у вівторок, 25 червня, на Хрещатику біля станції метро, де днями один з пасажирів накинувся на людей з ножем, відбулося нове НП.

Також портал "Знай.uа" писав, що у четвер 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.