Девелоперська компанія "Нерухомість столиці" ("НЕСТ"), що займається будівництвом бізнес-центрів і житлових комплексів преміум-і бізнес-класу, хоче залучити кредит у Регіонального інвестиційного банку (Латвія) в розмірі $8 млн терміном на 5 років під процентну ставку не більше 11% для фінансування будівництва бізнес-центру по вул. Михайлівська, 12 у центрі Києва.

Про це повідомляє портал "delo.ua"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що відповідний проект рішення внесений до порядку денного позачергових загальних зборів акціонерів, які заплановані на 18 липня 2019 року.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто підкреслити, що будівництво бізнес-центру класу "А" загальною площею 14 тис. кв. м по вул. Михайлівська, 12 планувалося почати ще в 2009 році, але компанія відклала старт на невизначений термін.

Нагадаємо, що Київ опинився на межі екологічної катастрофи. Київська міська влада готується до будівництва заводу зі спалення сміття, що може просто знищити здоров'я населення, а комусь - ще більше наб'є кишені.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", на ділянці на території заводу "Арсенал", переданій в користування Генпрокуратурі під промисловість, побудують житловий будинок компанії.

Також портал "Знай.ua" писав, що в Україні відкрили першу smart-вулицю з сучасною технікою та системою моніторингу якості повітря.