Вночі 2 липня у Деснянському районі Києва спалахнула пожежа. Співробітники поліції, які проїжджали в районі проспекту Володимира Маяковського, 15 помітили, що з підземного переходу йде густий дим.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що на місце пожежі викликали рятувальників. Пожежа почалася близько 02:30.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліцейські Деснянського району їхали на черговий виклик, але по дорозі помітили пожежу. Осередок займання був у переході під проспектом. Внизу було практично неможливо дихати і бачити далі відстані витягнутої руки. Для боротьби з вогнем приїхали рятувальники 13-ї пожежної частини.

На Троещине загорелся подземный переход

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 1 juli 2019

Як з'ясувалося пізніше, в переході загорілася одна з торгових точок. Вогонь також знищив сусідній кіоск та залишив на стелі і стінах чорні сліди. На щастя, постраждалих немає. За попередньою інформацією, причиною пожежі міг стати підпал.

Для ліквідації пожежі задіяли 2 одиниці техніки та близько 10 чоловік особового складу.

Нагадаємо, що під Києвом, у селі Галинка Бородянського району, сталася трагедія. В приватному будинку, який був дачею, спалахнула пожежа, яка забрала життя господаря ділянки.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у понеділок, 1 липня, під Києвом у місті Гостомель сталася пожежа. Спалахнула автомобільна заправка поруч з поворотом на Ірпінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що у п'ятницю, 28 червня, в рекреаційній зоні Катранка, розташованої на півдні Одеської області спалахнула сильна пожежа.