Під Києвом, в селі Галинка Бородянського району, сталася трагедія. У приватному будинку, який був дачею, спалахнула пожежа, яка забрала життя господаря ділянки.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС Київської області.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що загиблому було 84 роки, крім нього в домі ніхто не перебував.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Повідомлення про подію надійшло на лінії екстрених служб о 06:06.

На місце приїхали рятувальники з селищ Бородянка та Пісківка. Вони з'ясували, що вогонь повністю охопив дачний будинок по всій площі. О 6:53 вогнище загоряння локалізували та повністю ліквідували пожежу о 09:10. Як з'ясувалося, всередині пожежники знайшли тіло загиблого господаря будинку.

На місці події працювали три одиниці техніки та 11 чоловік особового складу. Причини виникнення пожежі встановлюються.

Нагадаємо, що 26 червня в селі Петропавлівська Борщагівка, що під Києвом, спалахнула масштабна пожежа на складах з секонд-хендом. Відомо, що рятувальники близько півтори години боролися з полум'ям.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у центрі Львова на вулиці Шевській горить будинок. Спалахнуло горище торгового центру "Вернісаж Lviv Mall".

Також портал "Знай.uа" писав, що в Одесі на вулиці Артилерійській сталася пожежа в дитячому саду.