Співробітники спецслужб викрили полковника одного з представництв Міноборони, який організував схему розкрадання на державному підприємстві “Антонов”, повідомляє Telegram-канал «Шептун».

Схема, яку організував полковник, полягала в укладанні фіктивних договорів на проведення оцінювання технічного стану літаків, що прибули на ремонт. При цьому не проводилось жодних перевірок, а літаки відправлялись замовникам з фальшивими сертифікатами безпеки. В результаті цих дій “Антонов” зазнав шкоди на більш, ніж 5 мільйонів гривень.

Наразі злочинцю оголошено підозру та вирішується питання запобіжного заходу. Також слідчі перевіряють причетність до цієї схеми інших військових посадовців.

Нагадуємо, що нещодавно Державне бюро розслідувань провело серію обшуків у високопосадовців Міноборони в рамках розслідування закупівель за завищеними цінами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що у Харкові телефонні шахраї придумали нову схему “розводу” містян на гроші з їхніх банківських карток.

Також “Знай.uа” розповідав про те, як кияни викрили схему “розводу” на столичних парковках.