У Києві вибухнув скандал біля однієї з історичних пам'яток міста. Киянин розповів, як його з братом змушували купувати білети на виставку на яку вони не планувати йти.

Про це написав киянин Руслан Хаврюта на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

Чоловік розповів, як до нього приїхав брат і вони пішли гуляти столицею. Брати поїхали до пам‘ятника засновників міста і потім пішли вверх до Батьківщини. Але їм на дорозі трапилася будка, в якій запропонували придбати квиток на виставку квітів за 75 гривень, або йти звідси.


"Ну тоді і йдіть вниз і обходьте все, або йдіть куди подалі, заявляють нам в касі. Хоча нам просто пройти от тут і повернути, нафіг нам ваші квіти, тим паче, що там ще один паркан далі. Ми плюнули й пішли собі вверх туди, куди збирались, тому що прохід до пам‘ятників і площ в місті, наче, ще безкоштовний. І тут підлітають три пасажири і без пояснень починають стартувати "Шо ти, на? Куда прьошся? Шо, слабо заплатіть? Я тя найду, на!", - описав ситуацію, що склалася чоловік.


Чоловік написав, що всього цього конфлікту й не було б, яки організатори виставки поставили касу з білетами трохи далі, а не перегороджували прохід до музею історії Другої світової війни.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


"Але простіше втикнути будку на початку дороги, відрізати звичний шлях, мотивуючи це тим, що десь там виставка, поставити бидланів, які будуть на тебе кидатись в якості охорони і, типу, все ок", - написав чоловік.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", ужгородці дочекалися весняного дива та радіють цвіту сакури.

Нагадаємо, знищену алею каштанів на Хрещатику відновлювати не збираються: на "зелених" тендерах відмили сотні мільйонів.

Як повідомляв Знай.uа Ртуть, бактерії і паразити: яка небезпека підстерігає любителів суші.