В українській столиці влітку збережеться високий рівень забруднення повітря. Через це медики рекомендують киянам уникати місць масового скупчення автомобільного транспорту.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Начальник головного управління Госпродслужбы в Києві Олег Рубан розповів, які категорії людей найбільш схильні до ризиків для здоров'я.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"В групі ризику діти, літні люди, вагітні жінки, а також люди з хронічними захворюваннями, в першу чергу — легенів, з бронхіальною астмою. Їм не рекомендується перебувати в успекотний час у місцях скупчення автотранспорту. Що стосується парків, скверів, територій житлової забудови, де є недопуск автотранспорту, повітря там абсолютно відповідає стандартам", - повідомив Рубан.

Нагадаємо, знищену алею каштанів на Хрещатику відновлювати не збираються: на "зелених" тендерах відмили сотні мільйонів.

Як повідомляв Знай.uа Ртуть, бактерії і паразити: яка небезпека підстерігає любителів суші.

Знай.uа писав, "Місто, в якому хочеться жити": Вавриш з команди Зеленського зважився на те, що не зміг зробити Кличко.