У Дніпровському районі Києва в одній із багатоповерхівок на Березняках, за адресою вулиця Тичини,11 в квартирі знайшли тіла двох осіб і виснажену дворічну дівчинку. Пізніше з'ясувалося, що це були батьки та їхня донька.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мешканці будинку відчули неприємний запах на 9 поверсі і викликали поліцію і рятувальників. Співробітники ДСНС розкрили двері в квартирі на сьомому поверсі, де знайшли тіла чоловіка та жінки. В сусідній кімнаті знайшли виснажену дівчинку. Її терміново госпіталізували в лікарню.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Сусіди говорили, що сім'я була неблагополучна, оскільки зловживали наркотиками. Перед цим в квартирі чули скандал, а потім всі пропали. Варто підкреслити, що саме наркотичні речовини стали причиною смерті чоловіка 1985 року народження та жінки 1991 року народження.

Нагадаємо, що у Дніпрі на території школи сталася НП, там знайшли тіло чоловіка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", пожежа сталася в одному з будинків в селі Задорожне Первомайського району Харківської області. Під час ліквідації загорання в будинку знайшли тіло господаря будинку

Також портал "Знай.uа" писав, що у понеділок, 17 червня близько 13:30 в правоохоронні органи повідомили про страшну знахідку в лісі Києва.