В 2019 році 71 сім'я мешканців Києва, які є пільговиками, отримають виплату грошової компенсації з державного бюджету за поліпшення житлових умов. Найбільше отримають члени сімей учасників АТО і люди з інвалідністю I-II груп з числа учасників АТО.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також грошові компенсації отримають одна сім'я учасника Революції Гідності і одна сім'я вимушено переміщеного чоловіка, який брав участь у проведенні антитерористичної операції і визнаний учасником бойових дій.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"40 осіб отримають виплати на загальну суму понад 71 мільйон гривень. Ще 52 мільйони гривень отримає 31 сім'я учасників бойових дій в інших країнах і люди з інвалідністю I-II груп з їх числа. Таким чином, залишається 44 і 40 заявників з відповідних категорій, які ще не отримали компенсацію", — додала заступник голови КМДА Марина Хонда.

Нагадаємо, що з 2019 року в Україні почнеться осучаснення пенсій. При цьому першими підвищення виплат відчують на собі військові пенсіонери.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Україні збираються збільшити розмір грошової допомоги при народженні дитини. Йдеться про одноразову підтримку держави молодим матерям.

Також портал "Знай.uа" писав, що в цьому році багато українців можуть залишитися без допомоги на виплату комуналки.