У п'ятницю, 28 червня, погода у Києві буде прохолодною з поривами вітру до 24 м/с.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами синоптиків, у п'ятницю в Києві буде посилення швидкості вітру до 15-24 м/с. Погода вдень буде хмарною з проясненнями, вночі та вранці дощі, вдень опадів не очікується. Температура вночі 8-10 градусів тепла, вдень 12-14 градусів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У разі посилення вітру киянам рекомендують щільно закрити всі вікна, прибрати з балконів і предмети, які можуть випасти назовні, триматися подалі від рекламних щитів, ЛЕП та дерев та не паркувати поруч з деревами автотранспорт.

Варто відзначити, що днями на Київ обрушився ураган. Через негоду у Києві травмувалися чотири людини, а в Київській області внаслідок падіння дерева одна людина загинула.

Нагадаємо, що через Україну йде атмосферний фронт балтійського циклону. Разом з ним грозові дощі, зливи, шквали, а іноді і град. У День Конституції повітря стане значно холодніше.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у столиці відчутно посвіжішає - відразу до +17...+23. Станеться це на довгих вихідних до Дня Конституції - 28-30 червня.

Також портал "Знай.uа" писав, що у четвер, 27 червня, Київ накрив справжній погодний апокаліпсис - після нещадної спеки вулиці міста охолодила нестримна злива.