26 червня близько 19 години, на трасі Київ - Чоп поблизу села Чишки сталася масштабна ДТП, в результаті якої постраждав один із водіїв.

Про це повідомляють в прес-службі патрульної поліції Львівщини.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з’ясувалося, у вантажівці MAN F2000 з напівпричепом, за кермом якої сидів 20-річний водій, відмовили гальма, тому транспортний засіб зіткнувся з іншими автівками.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також відомо, відбулося зіткнення з вантажівкою Volvo FH12, автомобілями Subaru Forester, BMW 318, Skoda Fabia, Renault Clio 78 та вантажівкою Volvo FH42.

У ДТП постраждав 37-річний водій автомобіля Subaru Forester, якого забрала карета швидкої допомоги.

Варто підкреслити, що аварія ускладнила рух на трасі, тому патрульні регулювали рух на дорозі Київ - Чоп упродовж 8 годин, орієнтовно до 3 години ночі.

Слідчі встановлять причини дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, що 23 червня близько 18.30 на повороті в селі Кізя Бродівського району сталася кривава ДТП. Аварія сталась через зіткнення автомобіля ВАЗ-2106 та мопеда "Вайпер", якими керували мешканці одного з сіл району віком відповідно 21 та 16 років.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", на в'їзді до Києва з боку Житомирської траси в ніч на понеділок, 24 червня, зіткнулися дві фури.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Львові машина Volkswagen вилетіла з дороги і врізалася в стіну мосту.