На в'їзді до Києва з боку Житомирської траси в ніч на понеділок, 24 червня, зіткнулися дві фури.

Про це повідомляє ТСН.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Станом на ранок рух у зв’язку із аварією обмежено, машини рухаються лише однією смугою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також стало відомо, що затор на в'їзд до столиці вже розтягнувся на п’ять кілометрів.

За попередньою інформацією, водій однієї з вантажівок пригальмував на світлофорі, що біля КП, коли в нього в'їхало друге авто. Внаслідок зіткнення 30-річний водій другої фури загинув на місці.

Також відомо, що більше постраждалих у ДТП немає. Побиті транспортні засоби перекрили всі смуги руху, крім однієї.

Нагадаємо, що у четвер, 20 червня, навпроти заправки WOG на Набережній Заводській зіткнулися Suzuki та Opel. Opel від удару вилетів на розділову смугу, де зупинився в метрі від опори рекламного щита. Через ДТП зайняті дві смуги руху — проїзні крайній лівий і правий ряди.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у четвер, 13 червня на Бурштинової зіткнулися ЗАЗ і Chevrolet. З місця аварії двох постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості забрала швидка допомога.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Київській області водіїв лякає дуже жахлива розв'язка, на якій відбулося майже півсотні аварій за останній рік.