26 червня, о 20:00, в Дарницькому районі Києва стався трагічний інцидент. За адресою вулиця Михайла Драгоманова, 40г, у фітнес-клубі Sport Life помер чоловік.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На місце викликали лікарів, які по приїзду лише констатували смерть.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

За словами відвідувача, який став свідком трагедії, чоловік плавав у басейні. Інші люди побачили, що чоловік не рухається і витягли його з води в несвідомому стані. Очевидці почали надавати першу допомогу.

Як з'ясувалося пізніше, черговий тренер, який був поруч, також спробував надати допомогу, але потім зник. Через кілька хвилин прийшов медик клубу, але дії були безсилі. Медики намагалися реанімувати потерпілого, але зробили кардіограму і констатували смерть.

Після цього адміністрація комплексу оголосила, що зал закривається з технічних причин. На адресу прибула слідчо-оперативна група. Відомо, що на вигляд чоловікові за 40 років. У поліції повідомили, що попередньо чоловік помер через проблеми з серцем.

Нагадаємо, що під Києвом у селі Щербаки, в районі міста Біла Церква, біля затопленого кар'єра потонув батько з дочкою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві, в суботу, 22 червня, у Дніпровському районі стався смертельний інцидент. Так, на центральному пляжі по вулиці Микільсько-Слобідській потонув чоловік.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Деснянському районі Києва з озера водолази ДСНС дістали труп чоловіка.