У понеділок, 24 червня, в Оболонському районі Києва на вулиці Героїв Дніпра група чоловіків у балаклаві підпалила маршрутки на зупинці, звідки транспорт відправляється в Вишгород.

Про це повідомляють на сторінці "Вишгород" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео видно, як група чоловіків у балаклаві кидають у припарковані маршрутки вибухові речовини, які в результаті підпалюють маршрутку. Попередньо, причиною такої поведінки стали розбірки між перевізниками.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Відомо, що обійшлося без постраждалих. Варто додати, що водії змогли самі загасити пожежу вогнегасниками. Всі подробиці інциденту встановлять правоохоронці.

Я в шоке. Белый день. Героев Днепра. Отморозки поджигают маршрутки. Прокуратура Київської області, Вишгородський відділ Києво-Святошинської місцевої прокуратури что там с уголовными производствами по поджогу автобусов ТОВ "Автолайн", Дымерского АТП и т.д.?! Подякуем дружно Ольоше и Трофиму, которые притащили эту нечисть в Вышгород.

Geplaatst door Рідне місто - Вишгород op Maandag 24 juni 2019

Очевидці інциденту розповіли, що бачили, як п'ять чоловік підбігли, розбили скло маршрутки з боку водія, кинули туди димову шашку, а з іншого боку банку з горючою речовиною. Після чого вони зникли.

На даний момент правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, щоб встановити і затримати зловмисників. Слідчий відділ Оболонського управління поліції почав кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у ніч на 10 червня в Києві невідомі знову влаштували підпал житла ромів на Лисій горі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Кривому Розі страшний пожежа охопила центральний ринок. Осередок загоряння знаходився в одному з магазинів біля входу на ринок, сильний вітер розкидав полум'я і по навколишнім будівлям.

Також портал "Знай.uа" писав, що у селищі Олександрівка, розташованому на заході Донецька, сталося займання житлового будинку у результаті попадання вибухонебезпечного предмета.