У неділю, 23 червня, в Дарницькому районі Києва знайшли тіло 9-річного Захара Черевко.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що хлопчик зник напередодні, в суботу, 22 червня. Захара почали розшукувати після того, як він вийшов з дому і не повернувся.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

З’ясувалося, що 9-річного хлопчика вбили, а його тіло помітили в озері Вирлиця.

Підозрюваним у вбивстві 9-річного Захара Черевка, який зник, а пізніше був знайдений убитим у Києві, є його родич.

У нього виник конфлікт із дитиною, в результаті чого він завдав їй тілесні ушкодження і сховав тіло в озері.

"В підозрюваного зафіксовані психічні відхилення. У ЗМІ повідомляють про ножові поранення, але які саме тілесні ушкодження були нанесені, нам невідомо. Подробиці інциденту встановлюються", – уточнили в ЗМІ.

Нагадаємо, що у Одесі знайшли тіло зниклого безвісти 8-річного Миколи Перчика. Хлопчик близько 16:00 проводив час з родичами на одному з пірсів пляжу "Ланжерон", після чого зник з їхнього поля зору. Водолази обшукали дно, і дістали хлопчика в десяти метрах від місця, де він грав.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у середу, 19 червня під Одесою правоохоронці знайшли тіло зниклої 11-річної Даші Лук'яненко. Тіло дитини виявили на території одного з домогосподарств у селі Іванівка Одеської області.

Також портал "Знай.ua" писав, що у столичному регіоні правоохоронці виявили безпритульну дитину з Вінницької області.