В ніч на 24 червня в Києві на проспекті Степана Бандери, 9е стався нещасний випадок. Через падіння з висоти загинув чоловік.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що коли приїхали медики, то він був ще живий, але травми були серйозними.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 01:35.

Очевидці бачили, як чоловік упав з шляхопроводу вулиці Новокостянтинівській, який проходить над проспектом Степана Бандери.

Люди, які проїжджали повз, викликали "швидку" і поліцію. Лікарі занурили потерпілого в машину і надавали першу допомогу, він був ще живий. На жаль, незабаром в кареті швидкої допомоги чоловік помер.

Як виявилося, при загиблому ніяких документів не знайшли. На вигляд йому близько 40 років. На самому мосту знайшли тільки сліди від взуття чоловіка. Співробітники поліції з'ясують, чи був це суїцид або ж нещасний випадок. На місці працювали патрульні, медики та слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що вранці 17 червня у Києві чоловік стрибнув з мосту під вантажівку. Під час польоту чоловіка зачепив сміттєвоз і протягнув його кілька метрів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер, 13 червня, в 10:40, у Дніпрі чоловік зістрибнув з Нового мосту. Очевидці події повідомили про це в поліцію.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Приозерної вулиці в Києві, з квартири на 12-му поверсі житлового будинку випала жінка.